top of page

Grupo La Casa Mutante

Público·24 miembros

Program Pentru Decodare Telefoane !!TOP!!


Program Pentru Decodare Telefoane > https://tinurll.com/2trm21Program Pentru Decodare Telefoane !!TOP!!


Din multitudinea de programe de decodat telefoane pe care le-am instalat la un moment dat, doar câteva mi-au fost de ajutor pentru atingerea scopului propus, respectiv eliminarea restricționării folosirii telefonului doar în rețeaua operatorului de la care a fost obținut cu un abonament nou, la prelungirea abonamentului, cu puncte de fidelitate sau în cadrul unor pachete promoționale.


Universal Advance Unlocker este singurul program de decodat telefoane cu care am reușit să decodez inclusiv smartphone-uri cu Android, prin conectarea acestora la PC, ori prin calcularea codului de decodare cu ajutorul numărului de identificare IMEI.


Nu doar promite, ci chiar oferă soluții pentru decodarea terminalelor fabricate de Samsung, Apple, BlackBerry, LG, ZTE, Huawei și Motorola. La unele terminale deblocarea rețelei se face prin scrierea sau alterarea valorilor unor fișiere din firmware, în timp ce la altele se face prin tastarea un cod de deblocare (Unlock Code) NCK.


Eu l-am folosit recent pentru decodarea unui BlackBerry și a unui LG, ambele cumpărate de pe OLX, ambele blocate pe Orange RO, iar la niciunul n-am avut nevoie de mai mult de 5 minute. Prin urmare e cel pe care vă recomand să-l instalați prima dată, iar la următorul să treceți doar dacă acesta nu poate debloca modelul dumneavoastră de telefon.


Trecem mai departe și o face pentru a cunoaște nu unul, ci alte câteva zeci de programe utile pentru decodarea și deblocarea telefoanelor mobile, oferite în cadrul unei singure interfețe grafice denumită Universal Simlock Remover, despre care v-am vorbit recent și pe blogul personal în încercarea de a vă recomanda cele mai bune softuri de acest tip.


Pentru decodarea telefonului dorit, dacă modelul acestuia se află în lista fabricantului său, selectați-l și apăsați butonul Start. Își va face apariția o nouă fereastră, mai precis un nou program, cu ajutorul căruia veți putea debloca dispozitivul pentru a-l utiliza cu cartela SIM al altui operator.


Universal Simlock Remover vă pune la dispoziție programe specializate în decodarea unui număr variat de telefoane fabricate de Siemens, Alcatel, Ericsson, Mitsubishi, Nokia, Samsung, Bosch, Motorola, Panasonic, Philips, Sagem, Sony, Sharp, Sendo, Toshiba, LG, NEC, Benq, Maxon, etc.


Am găsit acest program de decodat telefoane căutând o modalitate de a decoda telefonul meu Nokia N70. Code Calculator este unul dintre cele mai simple și utile programe pentru decodat și deblocat telefoane clasice.


După completarea respectivelor date în formularul din partea stângă a programului, apăsăm butonul Calculate și așteptăm ca instrucțiunile de decodare, printre care și codurile NCK să fie afișate în cadrul panoului de culoare mov.


Iar lista promisă la început se încheie aici. Dacă niciunul dintre programele de mai sus nu vă sunt de folos, cel mai sigur nici nu veți găsi unul care să funcționeze. În astfel de cazuri fie telefonul pe care doriți să-l decodați este prea nou și încă nu au fost dezvoltate aplicații pentru decodarea sa, fi nu există o modalitate simplă de a face acest lucru.


Salut Octavian. Nu toate telefoanele mobile se pot debloca atat de usor din fata unui calculator prin intermediul unui program. Dat fiind faptul in cazul de fata ca nu vorbim de un aparat ce intra in categoria Smartphone ,mai ales ca este un model invechit este de preferat sa apelezi la un service de specialitate,existand restrictionari suplimentare ce sunt complexe in comparatie cu programe ca acesta. Retine de asemenea ca este necesar sa consulti mai multe pareri in mai multe locuri existand costuri destul de maricele pentru astfel de modele.


Nu sunt sigur ca astfel de programe sunt certificate in decodarea modelului detinut de dvs. In cazul in care telefonul mai este in garantie apelati la operatorul telecom la care sunteti inregistrat ori documentati-va un pic la serviceurile din zona,tarifele practicate,facandu-va o idee asupra costurilor implicate.


buna ziua, va rog mul
Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
bottom of page